Auto w bardzo dobrym stanie, SILNIK ZDROWY i zadbany, podłoga zdrowa, progi całe, tapicerka ładna i nie porwana (tylko fotel kierowcy przetarty - ale mam drugi na wymianę - dołożę w gratisie). Auto bardzo ładnie się zbiera i jazda nim jest bardzo przyjemna - szczególnie odczuwalne to jest na trasach, gdzie nawet po kilkuset kilometrach wysiada się niezmęczonym.
Auto sprzedaję na zimowych oponach w ładnym bieżnikiem (na 2 sezony spokojnie) wraz z pełnych rozmiarów kołem zapasowym i drugim zestawem opon (letnie) na oryginalnych felgach aluminiowych BMW.
Ostatnio zrobiono w aucie: 1. wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów, 2. wymiana paska pk pompy wody 3. wymiana pompy wody 4. wymiana poduszek górnego mocowania amortyzatorów przednich 5. wymiana oleju (przy 271700 km), filtrów i płynów (przy przebiegu 263000km) 6. wymiana oleju w skrzyni biegów (przy przebiegu 263000km) 7. wymiana oleju w tylnym moście (przy przebiegu 263000km) 8. wymiana hamulca ręcznego - pełen komplet zacisków, mechanizmu, linek itd. 10. wymiana progów 11. wymiana czujnika położenia wału 12. wymiana elektrycznego siłownika szyby tylnej prawej 13. inne o których zapomniałem ....
Auto używane na codzień - przebieg ok 274000 Przegląd ważny do maja 2017 roku a ubezpieczenie do 20 stycznia 2018 (opłacone w całości).
Jestem właścicielem auta od 2 lat i chętnie opowiem o nim zdecydowanym osobom przy oględzinach, na które zapraszam na Bezrzecze - 500 m od Szczecina . W tygodniu auto można też obejrzeć w centrum szczecina - około godz. 15.30 - 16.00
Auto nie picowane do zdjęć - co widać po kurzu na desce (używam samochodu na codzień do dojazdów do pracy).
Naprawdę warto !!!
Nie jestem handlarzem tylko osobą prywatną.
Za dopłatą zostawię w aucie: - zestaw głośnomówiący Blaupunkt - bluetooth - wzmacniacz Blaupunkt + Tuba basowa wraz z instalacją - rejestrator jazdy FULL HD wbudowany w lusterko (na zdjęciu)